Twoje kobiece tematy

biżuteria męska

Co w Nich nas denerwuje, a za co ich tak na prawdę kochamy ? Co fascynuje, a co odpycha ? Jacy oni są ?

Moderator: Milusia

biżuteria męska

Postprzez kika75 » 08 Paź 2011, 22:51

mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna z dyrberg-kern mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnitury piekne spinki.jakie są wasze opinie na temat męskiej biżuterii????
Małomówna
kika75

Re: biżuteria męska

Postprzez mycha » 12 Paź 2011, 20:56

mój Michał nosi bransoletke z Lilou z 'dziewczynką' z wygrawerowanym moim imieniem :) ja za to noszę taką samą z 'chłopczykiem' i Jego imieniem :)
Początkująca
Awatar użytkownika
mycha

Miejscowość: Katowice

Re: biżuteria męska

Postprzez bajka » 25 Lis 2011, 11:51

O, temat doskonaly dla mnie! ostatnio sie naszukalam meskiej bizuterii na prezent zareczynowy (chcialam, zeby moaj druga polowa tez cos miala do stalego przypominania:). Ostatecznie zdecydowalam si ena szwajcarski zegarek kieszonkowy (na lancuszku). Bardzo vintage. Obdarowany zadowolony, ale na taki prezent moge sobie pozwolic raz na 10 lat. Szkoda ze oferta bizuterii meskiej jest taka uboga.
Początkująca
bajka

Wróć do Mężczyźni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości