Twoje kobiece tematy

Czego nie lubicie w mężczyznach?

Co w Nich nas denerwuje, a za co ich tak na prawdę kochamy ? Co fascynuje, a co odpycha ? Jacy oni są ?

Moderator: Milusia

Czego nie lubicie w mężczyznach?

Postprzez aneta10 » 12 Mar 2010, 19:02

Jeśli chodzi o mnie to chyba najbardziej nie lubię wulgarnych, lubieżnych mężczyzn. Takich co to muszą obejrzeć się za każdą kobietą, zmierzyć ją, zaraz ocenić jej wygląd. Nie cierpię tego :) Albo mówią jakieś lubieżne teksty, czy dowcipy. Tacy typowi samce. A tak poza tym to nie lubię chamstwa i braku kultury. Resztę wad to myślę, że byłabym w stanie zaakceptować ;)
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Re: Czego nie lubicie w mężczyznach?

Postprzez katka » 12 Mar 2010, 19:35

Ja najbardziej nie lubię takich mięśniaków z siłowni zapatrzonych w lustro co myślą sobie, że są tacy wspaniali i seksowni i każda laska na nich poleci. Poza tym nie cierpie tego, że faceci często mają bardzo wysokie mniemanie o sobie. Wielu facetów myśli, że są tacy wpaniali i idealni, tworzą sobie jakieś listy dziewczyn tzw. Top 10 (tak jest u nas w pracy) i oceniają, która jest fajniejsza. Denerwuje mnie to, że najczęściej robią to faceci, którzy sami nie są zbyt atrakcyjni fizycznie.
Początkująca
katka

Re: Czego nie lubicie w mężczyznach?

Postprzez aneta10 » 13 Mar 2010, 12:31

Aha to nieciekawe masz towarzystwo w tej pracy. Bardzo niedojrzali psychicznie ci faceci. Dobrze, że na razie nie muszę mieć styczności z tego typu ludźmi. Bo bym się chyba zwolniła z takiej pracy. Zgadza się, jest taka prawidłowość. Im facet głupszy i brzydszy tym ma większe mniemanie o sobie. Zresztą u kobiet jest chyba podobnie. Ci najbardziej wartościowi ludzie są skromni i pokorni.
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Wróć do Mężczyźni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Szpilki na Giewoncie | Elektroniczne papierosy | Katalog stron www | Tapety na telefon | Prosto w serce
brylant i diament specjalnie dla Ciebie. Zobacz ofertę diamanten i brylantów.