Twoje kobiece tematy
Czego nie lubicie w mężczyznach?
Co w Nich nas denerwuje, a za co ich tak na prawdę kochamy ? Co fascynuje, a co odpycha ? Jacy oni są ?Moderator: Milusia
Czego nie lubicie w mężczyznach?
przez aneta10 » 12 Mar 2010, 19:02
Jeśli chodzi o mnie to chyba najbardziej nie lubię wulgarnych, lubieżnych mężczyzn. Takich co to muszą obejrzeć się za każdą kobietą, zmierzyć ją, zaraz ocenić jej wygląd. Nie cierpię tego
Albo mówią jakieś lubieżne teksty, czy dowcipy. Tacy typowi samce. A tak poza tym to nie lubię chamstwa i braku kultury. Resztę wad to myślę, że byłabym w stanie zaakceptować 
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Czego nie lubicie w mężczyznach?
przez katka » 12 Mar 2010, 19:35
Ja najbardziej nie lubię takich mięśniaków z siłowni zapatrzonych w lustro co myślą sobie, że są tacy wspaniali i seksowni i każda laska na nich poleci. Poza tym nie cierpie tego, że faceci często mają bardzo wysokie mniemanie o sobie. Wielu facetów myśli, że są tacy wpaniali i idealni, tworzą sobie jakieś listy dziewczyn tzw. Top 10 (tak jest u nas w pracy) i oceniają, która jest fajniejsza. Denerwuje mnie to, że najczęściej robią to faceci, którzy sami nie są zbyt atrakcyjni fizycznie.

- katka
Re: Czego nie lubicie w mężczyznach?
przez aneta10 » 13 Mar 2010, 12:31
Aha to nieciekawe masz towarzystwo w tej pracy. Bardzo niedojrzali psychicznie ci faceci. Dobrze, że na razie nie muszę mieć styczności z tego typu ludźmi. Bo bym się chyba zwolniła z takiej pracy. Zgadza się, jest taka prawidłowość. Im facet głupszy i brzydszy tym ma większe mniemanie o sobie. Zresztą u kobiet jest chyba podobnie. Ci najbardziej wartościowi ludzie są skromni i pokorni.
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości