Twoje kobiece tematy
Jak dbacie o siebie
Jak zachować młodość i atrakcyjność . Metody ulepszania i podtrzymywania urody.Moderator: Milusia
Jak dbacie o siebie
przez ewa » 16 Mar 2010, 10:02
Napiszcie jak dbacie o siebie, o swoje ciało, żeby było jak najdłużej piękne i zdrowe. Ja myślę, że tutaj bardzo duże znacznie ma jedzenie. W końcu pokarm buduje nasze ciało. Więc jak jemy byle co, to raczej nie będziemy zbyt ładnie wyglądać. Dlatego ja na pierwszym miejscu stawiam u siebie zdrowe odżywianie, picie soków, unikanie różnych szkodliwych produktów. Następnie gimnastyka, też jest bardzo ważna. Gimnastykuję się codziennie, przez około godzinkę. Wykonuję różne ćwiczenia, na wszystkie części ciała. Tak żeby ciało nie zwiotczało, żeby było szczupłe i gibkie. Następnie bardzo ważny jest sen. I oczywiście brak stresów. Staram się jak najbardziej ograniczyć stresy w moim życiu. I wszystko to sprawia, że naprawdę bardzo młodo wyglądam. A Wy co robicie w tym kierunku?

- ewa
Re: Jak dbacie o siebie
przez manacor » 20 Kwi 2010, 19:29
Nie wiem czy ktoras z Was slyszala o peeling'u kawowym. Cudo 
Skora jest gladka, jak pupcia niemowlecia
fakt, ze sam peeling wyglada brzydko, bo jest taka brazowa mazią, ale efekty niesamowite 
Gdyby ktoras chciala sprobowac, skladniki:
- 3 lyzki stolowe kawy (sypana)
- lyzeczka cynamonu
- lyzka stolowa oliwy z oliwek badz zwykly olej
- lyzeczka soli
- troche zelu pod prysznic
Kawe i cynamon zmieszac, zalac wrzatkiem, zaparzyc, wody tyle, zeby powstala wlasnie taka papka, nie za rzadka i nie za gesta. Nastepnie, sol - oliwa - zel, wszystko wymieszac i gotowe
Wcierac pod prysznicem i efekt murowany
Skora jest gladka, jak pupcia niemowlecia
Gdyby ktoras chciala sprobowac, skladniki:
- 3 lyzki stolowe kawy (sypana)
- lyzeczka cynamonu
- lyzka stolowa oliwy z oliwek badz zwykly olej
- lyzeczka soli
- troche zelu pod prysznic
Kawe i cynamon zmieszac, zalac wrzatkiem, zaparzyc, wody tyle, zeby powstala wlasnie taka papka, nie za rzadka i nie za gesta. Nastepnie, sol - oliwa - zel, wszystko wymieszac i gotowe
Wcierac pod prysznicem i efekt murowany

- manacor
- Miejscowość: Wrocław
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości