Twoje kobiece tematy
Szkodliwe produkty
Jak możemy pomóc sobie w odchudzaniu i diecie. Jak walczyć z tymi przypadłościami. Porady na ten temat.Moderator: Milusia
Szkodliwe produkty
przez aneta10 » 12 Mar 2010, 18:17
Jakie produkty żywieniowe są według Was najbardziej szkodliwe? Ja myślę, że wszelkiego rodzaju słodycze, fast foody, pizze, chipsy... niestety są one bardzo uzależniające i ciężko się powstrzymać od ich jedzenia. Człowiek wie, że to szkodzi a nie może przestać jeść.
Zgadzacie się ze mną ?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Szkodliwe produkty
przez katka » 12 Mar 2010, 18:36
Ja się zgadzam z chipsami, fast food-ami, słodyczami ale co do pizzy to wydaje mi się że nie jest z nią tak źle jak z resztą. Ja bym dodała tutaj napoje gazowane takie jak cola, fanta i inne wynalazki. Sama uwielbiam wszystko co nezdrowe ale to już tak jest że jak się czegoś nie powinno to się chce 

- katka
przez bietka » 06 Kwi 2010, 21:17
Zgadzam się z wami w 100% i ostatnio staram się tego unikać, ale czasami zrobię wyjątek i skuszę się na coś niedozwolonego 

- bietka
przez cebulka » 09 Mar 2012, 10:50
wiadomo każdy ma czasem ochotę wepchnąć w siebie fast fooda i o ile jest to raz na jakiś czas to nie ma w tym nic złego, gorzej jak się częściej to zdarza. Jak masz ochotę na domowy fast food to zapraszam na moje przepisy.

- cebulka
przez marchewka » 16 Kwi 2012, 07:44
ja uważam się najbardziej szkodliwe są produkty gotowe, przetworzone i te z [roszku

- marchewka
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości