Twoje kobiece tematy

jak sie przygotowac...??? proszee ppisac pilne!!

Bo to co nas podnieca to też jest sex ! Seksualność kobiet a seksualność mężczyzn. O tym co my lubimy :-)

Moderator: Milusia

jak sie przygotowac...??? proszee ppisac pilne!!

Postprzez Sylwia090 » 18 Lip 2010, 00:34

chodzi o sex.. mam 16 lat i zastanawialam sie czy moj pierwsyz raz powinien juz nastapic??
drecza mnie rowniez pytania takie jak:
- czy to boli jak blona dziewicza zostaje przebita??
- czy powinnam ogolic mejsce intymne i do kad??
- czy mam powiedziec mojemu partnerowi sexualnemu ze to moj pierwsyz raz??

BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIA TO PILNE !!!!!!
Początkująca
Sylwia090

Miejscowość: okolice Krakowa

Re: jak sie przygotowac...??? proszee ppisac pilne!!

Postprzez Lilium » 10 Kwi 2011, 20:55

moim zdaniem powinnas najpierw odwiedzic psychologa. :) uwazasz ze masz 16 lat i ze to juz czas. BRAWO! bystra. bardzo. powiem Ci tylko tyle. zastanow sie lepiej z kim to zrobisz. bo jesli masz zrobic to z kims kogo naprawde kochasz i ufasz mu to uwierz mi ze w du.pie bedziesz miala ból etc.
..i chociaż jest wiele tekstów o miłości, to żaden nie określi moich uczuć do Ciebie.. Kocham Cie Piotruś <3
Początkująca
Lilium

Miejscowość: JG

Postprzez Berney-Toys » 01 Lip 2011, 21:48

A z kim zamierzasz iść do łóżka. Skoro twój partner seksualny nie zna Cię na tyle ,że nie wie masz już to za sobą, to raczej nie jest dobrym wyborem. Daj sobie spokój, poczekaj trochę. Teraz małolaty się pieprzą już w gimnazjum i nic dobrego z tego nie wychodzi. A najważniejsza rzecz to ANTYKONCEPCJA !!!
Początkująca
Berney-Toys

Postprzez mycha » 28 Wrz 2011, 15:12

16 lat to NIE JEST dobry wiek. Ja pierwszy raz kochałam się z moim partnerem mając 18 lat. Tworzyliśmy wtedy (i tworzymy nadal ;) ) związek oparty na miłości, zaufaniu. Bez tego nie ma co się pchać do łóżka! Z Michałem byliśmy pewni, że jesteśmy sobie przeznaczeni. Pamiętaj oczywiście o antykoncepcji, osobiście polecam tabletki antykoncepcyjne (a dokładnie Novynette) - które dają bezpieczeństwo (a co za tym idzie większą swobodę w łóżku ;) ) i nie powodują skutków ubocznych.
Początkująca
Awatar użytkownika
mycha

Miejscowość: Katowice

Postprzez lady.lalunia » 24 Sty 2012, 11:07

Każda kobieta ma swój moment, kiedy pojawia się potrzeba zgłębienia tajników życia seksualnego. Odradzam robienie tego na siłę, warto poczekac na odpowiedniego chłopaka. Swioje własne ciało i jego potrzeby możesz poznac też przy pomocy masturbacji, nie ma sie czego wstydzić to naturalne i wiekszosć osób to robi, chociaz o tym nie mówi. Czytaj też na temat seksu, sa dostępne ciekawe książki, o budowie ciała kobiety i mężczyzny i o tym jak doznawac rozkoszy. W odpowiednim czasie przyjdzie do ciebie, a jak to zrobisz na siłę z byle kim to raczej bedziesz żałowała.
Początkująca
lady.lalunia

Wróć do Kobiety i seks

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości