Twoje kobiece tematy
Czy wygląd ma znaczenie?
Co w Nich nas denerwuje, a za co ich tak na prawdę kochamy ? Co fascynuje, a co odpycha ? Jacy oni są ?Moderator: Milusia
Czy wygląd ma znaczenie?
przez aneta10 » 12 Mar 2010, 19:06
Dla mnie wygląd nie ma znaczenia
Z wyjątkiem jednej rzeczy. Bardzo ważne jest, żeby mężczyzna był wyższy ode mnie, tak z 10 cm. Żebym mogła spokojnie zakładać buty na obcasie i nie przejmować się, że będę w nich wyższa od niego
Nie mogłabym być z niższym albo równego wzrostu co ja, mężczyzną. Dziwnie bym się czuła. Dlatego dla mnie jeśli chodzi o wygląd to ważny jest tylko wzrost. Mężczyzna musi być wyższy ode mnie
A jak jest z tym u Was?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Czy wygląd ma znaczenie?
przez katka » 12 Mar 2010, 19:29
U mnie wygląd ma znaczenie ale bardzo małe a wręcz malusienkie. Nie mogę powiedzieć, że nie ma wogóle bo bym skłamała mówiąc, że mogłabym umówić się z każdym facetem.
Dla mnie najważniejsze jest żeby facet miał to coś
Dla mnie najważniejsze jest żeby facet miał to coś

- katka
przez manacor » 21 Kwi 2010, 10:16
W jakims stopniu na pewno. Ostatnio bylam z facetem, ktory kompletnie nie odpowiadal moim gustom, procz tego, ze byl ode mnie sporo wyzszy, a jak wczesniej kolezanka napisala, jedyna cecha, ktora facet bezapelacyjnie powinien posiadac, to wysokosc 
W pewnym momencie wyglad schodzi na drugi plan
Albo osoba, ktora wczesniej wydawala sie przecietna, teraz jest najwspanialsza i najpiekniejsza na swiecie.
W pewnym momencie wyglad schodzi na drugi plan

- manacor
- Miejscowość: Wrocław
przez mycha » 28 Wrz 2011, 21:42
Uczucia robią swoje i osoba nimi obdarzona staje się ideałem
no...w przybliżeniu
co do wzrostu to mam takie szczęście, że mój Michał ma coś koło dwóch metrów, a ja 1.70, także mogę nosić szpilki do woli!

-

mycha - Posty: 14
- Miejscowość: Katowice
przez lady.lalunia » 26 Sty 2012, 10:55
Wygląd nie jest najwazniejszy bo lixczy się to co w środku, ale po fajnym charakterze dla mnie wyglad jest na drugim miejscu. Jasne ze jest ważny. Nieatrakcyjny chłopak może co najwyżej być moim przyjacielem,ale do mojego chłopaka muszę czuć pociąg seksualny musi mi sie podobac, bo inaczej to nie ma sensu. Chociaz wiadomo gusta nie podlegaja dyskusji wiec każda potwora znajdzie swojego amatora i odwrotnie 

- lady.lalunia
przez cebulka » 28 Lut 2012, 10:47
liczy się wszystko i jedno i drugie, tylko że wielu facetów jest zaniedbanych i dlatego dziewczyny ich nie chcą, nie oszukujmy się nikt by nie chciał obok siebie zaniedbanego brudnego dziada. Więc buzia sama w sobie może znaczenia nie ma ale musi cała reszta być zadbana:)

- cebulka
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości