Twoje kobiece tematy

Botox – kto ma doświadczenie?

Jak dbamy o własne zdrowie. Profilaktyka zdrowia. Porozmawiajmy o zdrowiu, naszych piersiach, antykoncepcji i leczeniu schorzeń.

Moderator: Milusia

Botox – kto ma doświadczenie?

Postprzez anula8 » 02 Paź 2010, 20:53

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad lekkim poprawieniem urody. Zależy mi głównie na twarzy. Martwią mnie szczególnie zmarszczki na czole. Wiele czytałam, także na tym forum o zabiegach chirurgii estetycznej. Jestem skłonna zdecydować się na zabieg z wykorzystaniem Botoxu. Wybrałam instytut medycyny estetycznej w mojej okolicy, jednak przed samym zabiegiem chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia z Botoxem, byłyście zadowolone z efektów?
Początkująca
anula8

Re: Botox – kto ma doświadczenie?

Postprzez Berney-Toys » 01 Lip 2011, 21:46

Moja koleżanka używała botoksu i całkiem ładnie wygląda. Oczywiście nie można przesadzić żeby nie wyglądać jak w filmach, ale odrobina "does the job" :)
Początkująca
Berney-Toys

Postprzez boczniak » 26 Sty 2012, 11:33

nie mam doświadczenie i nie chce mieć jakoś wstrzykiwanie sobie czegos sztucznego pod skórę nie przekonuje mnie. wolę używać kremów.
Początkująca
boczniak

Postprzez kropka » 26 Sty 2012, 12:05

Botox nie jest przypadkiem toksyczny?
Początkująca
kropka

Postprzez marcjanka » 29 Lut 2012, 11:26

Dla mnie ingerencja w moje ciało nie byłaby niczym miłym, chyba psychicznie bym tego nie wytrzymała.
[...]małą wojnę w sobie mieć
Początkująca
Awatar użytkownika
marcjanka

Wróć do Kobieta i zdrowie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości