Twoje kobiece tematy

Związki starszych panów z młodymi kobietami

Nasze "babskie" sprawy. Co kiedy gdzie i z kim :-)

Moderator: Milusia

Związki starszych panów z młodymi kobietami

Postprzez ewa » 16 Mar 2010, 09:28

Co myślicie o tego typu związkach? Pełno takich przykładów w showbiznesie. Np. Cezary Pazura, Rubik, no i ten dziadek nie tak dawno: Łapicki (no to już jest niesmaczne, nawet moja mama bardzo tolerancyjna zresztą stwierdziła: "Obrzydliwe"). Czy te kobiety są naprawdę tak zakochane w tych gościach, czy może lecą na kasę? Ja jestem pewna, że chodzi o to drugie... Choć może w przypadku Łapickiego i jego młodej żony, to tu może być taka na przykład gerontofilia, kto wie :lol: Natomiast co do tych wcześniej, to myślę, że chodzi głównie o kasę. Przecież jak dla mnie taki Rubik jest obleśny za przeproszeniem, zero męskości, ta twarz taka kwadratowa.. no ja bym się w takim nigdy nie mogła zakochać. Podobnie jeśli chodzi o Pazurę... nic specjalnego. Kiedyś to jeszcze wyglądał, ale niestety latka lecą. Uważam, że te kobiety, choć młode, są bardzo zepsute i po prostu lecą na kasę i wygodne życie. A Wy co o tym myślicie? Ja osobiście bym się brzydziła sypiać z kimś w wieku mojego ojca, dla mnie to jest coś obrzydliwego :shock:
Początkująca
ewa

Re: Związki starszych panów z młodymi kobietami

Postprzez bietka » 06 Kwi 2010, 21:44

Ja nie mogłabym być z kimś dużo starszym , mój mąż jest rok starszy odemnie i jest mi z tym bardzo dobrze :)
Początkująca
bietka

Re: Związki starszych panów z młodymi kobietami

Postprzez basiabasia1978 » 28 Sie 2010, 20:48

WITAJCIE,NIE WIEM CZY ZWIAZALABYM SIE Z MEZCZYZNA STARSZYM NIZ 20 LAT ALE JA NALEZE OSOBISCIE DO TYCH KTORE LUBIA STARSZYCH MEZCZYZN.MOJ MAZ JEST STARSZY ODE MNIE 8 LAT I JEST NAM Z TYM BARDZO DOBRZE.MYSLE ZE TU WSZYSTKO ZALEZY OD GUSTU I UPODOBAN DANEJ KOBIETY.
Początkująca
basiabasia1978

Wróć do Plotki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości